سن مناسب برای ایمپلنت دندان :
باید تا سن 18 سالگی صبر کرد تا اسکلت صورت شکل کامل خود را پیدا کند در غیر این صورت ممکن است در آینده به خاطر رشد فک و صورت ایمپلنت دندانی کوتاه تر به نظر برسد. در بعضی موارد مثلا اگر چند ایمپلنت دندانی در یک ناحیه کاشته شده باشد و پروتزی به شکل بریج روی ایمپلنت ها نصب شده باشد مقاومت بریج مانع از رشد اسکلتال در آن ناحیه میشود و بنابر این بیمار دچار دفرمتی صورت میشود ولی پس از سن 18 سالگی هیچ محدودیتی وجود ندارد و تا هر سنی میتوان ایمپلنت دندانی انجام داد.
در سنین پایین تر برای تک دندان میشود ایمپلنت دندانی انجام داد ولی باید پروتز ایمپلنت دندانی بعد از 18 سالگی تعویض شود تا اندازه آن با دندان های مجاور تناسب داشته باشد.
نگهداری از ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان نیازمند مراقبت چه در منزل توسط فرد و چه توسط دندانپزشک طی معاینات دورهای میباشد.
دوام طولانی ایمپلنت به کیفیت نگهداری و بهداشت آن بستگی دارد.
بر اساس گزارشات، حدود 20 درصد افراد، طی بازه 5 تا 10 ساله پس از کاشت ایمپلنت امکان ابتلا به التهاب در ناحیه لثه اطراف ایمپلنت را دارند که سادهترین راه پیشگیری از این مشکل، رعایت بهداشت و مراجعات منظم به دندانپزشک است.
محاسبه ی قیمت ایمپلنت دندان
چندین مرحله در کار قرار دادن ایمپلنت دندان وجود دارد. هنگام محاسبه ی قیمت ایمپلنت دندان، مهم است که هزینه هر یک از این مراحل را تعیین کنید:
جلسه مشاوره با دندانپزشک (در کلینیک دندانپزشکی سیب سفید علاوه بر شرایط ایمپلنت اقساطی و "ایمپلنت ارزان" ، ویزیت و مشاوره ی بیماران رایگان می باشد.)
کشیدن دندان / ریشه
پیوند استخوان
قرار دادن ریشه تیتانیوم (پایه ی فلزی کاشت)
قرار دادن تاج
اشعه ایکس ، مراقبت قبل از عمل
تأمین مالی ایمپلنت های دندانی (برخی شرکت های بیمه قسمتی از هزینه های ایمپلنت دندان را پوشش می دهند)
ابتدا با شرکت بیمه دندانپزشکی خود مشورت کنید تا ببینید که در صورت وجود چه بخشی از کاشت های دندانی را پوشش می دهد.
بهترین نوع ایمپلنت چیست؟
همانطور که قبلاً بحث شد ، دو ماده اولیه کاشت دندان تیتانیوم و زیرکونیا هستند. هر یک از این دو ماده کاشت دندان ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند. به عنوان مثال ، تیتانیوم آزمایش شده است و در هر دو روش پزشکی و دندانپزشکی میزان موفقیت بالایی را نشان می دهد. تطبیق پذیری تیتانیوم از زیرکونیا بیشتر است. تیتانیوم به عنوان یک فلز اولین انتخاب در همه اشکال استخوان برای ایمپلنت است.
عفونت ایمپلنت دندان
در بیشتر موارد ، عفونت ایمپلنت دندان بسیار جزئی است و به راحتی با مصرف یک دوره ی آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر نسبت به درمان عفونت ایمپلنت اقدام نشود، ماندگاری ایمپلنت به خطر می افتد و ممکن است منجر به شکست و نارسائی ایمپلنت دندان شود. بنابراین بهترین حالت این است که نسبت به خطرات و علائم عفونت ایمپلنت دندان آگاهی داشته باشید و در صورت بروز آن اقدامات بهنگام و مراقبت های لازم پس از آن صورت گیرد. درمان بهنگام عفونت ایمپلنت دندان می تواند خطر ایمپلنت ناموفق و شکست درمان را برطرف کند.
علت پس زدن ایمپلنت نا مرغوب
عفونت ایمپلنت
موفق نبودن پیوند استخوان
آسیب رسیدن جدی به بافت ها و عصب
بیماریهای سینوسی
واکنش های آلرژیک
ایمپلنت بی کیفیت
عدم رعایت بهداشت دهان و دندان