Dorehami

اینجا همه دور همیم 😍🤗

Dorehami

اینجا همه دور همیم 😍🤗

۲ مطلب در دی ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

قیمت کامپوزیت دندان چقدر است؟
قیمت کامپوزیت دندان می‌تواند بسته به هر فرد متفاوت باشد، بنابراین بسیار مهم است که قبل از شروع در مورد هزینه و گزینه‌های درمان با متخصص دندانپزشک خود صحبت کنید تا از قیمت کامپوزیت دندان نسبت به نیاز خود مطلع شوید.
البته دقت داشته باشید قیمت‌گذاری کامپوزیت دندان به چند مورد مهم هم بستگی دارد.
عوامل مؤثر بر قیمت کامپوزیت دندان
●    برند و کشور سازنده کامپوزیت
●    تعداد واحد کامپوزیت
●    دستمزد دندانپزشک
●    موارد جانبی شامل نیاز به درمان پوسیدگی‌های دندانی، نیاز به درمان ارتودنسی، برداشتن روکش یا کامپوزیت‌های قبلی و...
●    و...
کامپوزیت‌های ارزان و گران‌قیمت چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟
یکی از مهم‌ترین تفاوت کامپوزیت‌های ارزان و گران‌قیمت در طول عمر و ماندگاری آن‌ها است؛ ازاین‌رو کامپوزیت‌های باکیفیت بیشتر، قیمت بالاتری دارند و در عوض مدت‌زمان بیشتری در دهان باقی می‌ماند. البته ماندگاری کامپوزیت به موارد دیگری نیز بستگی دارد که عبارت‌اند از:
●    نیاز به ترمیم و یا عدم ترمیم
●    تخصص، تجربه و مهارت دندانپزشک
●    رعایت نکات مراقبتی بعد از نصب کامپوزیت
●    مقاومت برند کامپوزیت در برابر تغییر رنگ و ساییدگی
●    و...
پرداخت هزینه کامپوزیت دندان به‌صورت اقساطی
اگر قصد انجام کامپوزیت دندان را دارید و نگران پرداخت هزینه آن هستید باید به شما این خبر را بدهیم که کلینیک دندانپزشکی زیبایی، طرح پرداخت کامپوزیت اقساطی ارائه داده است.
این‌گونه دیگر نیازی نیست نگران هزینه‌های خود باشید و می‌توانید با خیال راحت خدمات مجموعه را دریافت نمایید.
آیا هزینه کامپوزیت دندان‌ها را بیمه پرداخت می‌کند؟
به‌طورکلی بیمه در پرداخت هزینه‌ی جراحی زیبایی مسئولیتی قبول نمی‌کند و از آنجایی که کامپوزیت دندان نیز از شاخه‌های زیبایی است، نمی‌تواند تحت پوشش بیمه باشد. البته در صورتی که کامپوزیت دندان در جهت پر کردن جای خالی یک دندان باشد بیمه در هزینه‌های درمانی به بیماران کمک می‌کند. البته برای دریافت اطلاعات بیشتر لازم است تا با بیمه تکمیلی خود هماهنگی‌های لازم را داشته باشید.
سخن آخر
همان‌طور که توضیح دادیم کامپوزیت دندان تأثیر مستقیمی بر افزایش زیبایی و لبخند دارد، پس اگر قصد انجام کامپوزیت را دارید به هر کلینیکی مراجعه نکنید، چرا که در این صورت با پرداخت هزینه‌های بالا ممکن است از خدمات آنها رضایت نداشته باشید.
توجه داشته باشید پس از انجام کامپوزیت دندان بهتر است سیگار نکشید و دخانیات مصرف نکنید، همچنین نوشیدنی‌ها و مواد خوراکی رنگی کمتری مصرف کنید و رفتارهای نادرستی مانند دندان قروچه را ترک کنید؛ این‌گونه می‌توانید تا حد زیادی از دندان‌های کامپوزیت خود مراقبت انجام دهید و طول عمر آن را تا حد زیادی افزایش دهید.

 

  • Mina Fahimi
  • ۰
  • ۰

درمان مجدد ریشه

مواردی وجود دارد که دندانی که تحت درمان ریشه قرار گرفته ممکن است بهبود نیابد یا درد ممکن است همچنان وجود داشته باشد. این شکست می تواند ماه ها یا سال ها پس از درمان اولیه رخ دهد.
دلایلی که ممکن است درمان شکست بخورد

     کانال های منحنی یا باریکی که در درمان اولیه درمان نشده اند.
     کانال های پیچیده ای که در طول درمان اولیه شناسایی نشدند.
     تاج یا ترمیم در مدت زمان مناسب پس از عمل قرار داده نشد.
     تاج یا ترمیم که مانع از آلوده شدن بزاق داخل دندان نمی شود.
     پوسیدگی جدید می تواند مواد پرکننده را در معرض دید قرار دهد و باعث عفونت شود.
     پر کردن یا روکش ترک خورده یا شل می تواند دندان را در معرض عفونت جدید قرار دهد.

فرآیند درمان مجدد

هنگامی که درمان مجدد به عنوان راه حل انتخاب شد، دندان شما دوباره باز می شود تا به مواد پرکننده کانال ریشه دسترسی پیدا کنید. این ماده ترمیمی حذف خواهد شد. سپس متخصص اندودنتیست کانال های شما را تمیز کرده و داخل دندان مشکل دار را به دقت بررسی می کند. پس از تمیز کردن، کانال ها پر و مهر و موم می شوند و یک پر کردن موقت در دندان قرار می گیرند.

در این مرحله، باید در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا یک روکش یا ترمیم جدید روی دندان قرار دهید تا عملکرد کامل آن بازیابی شود.

به شرطی که به موقع به دندانپزشک خود مراجعه کرده باشید، اکنون باید یک دندان سالم و بدون درد داشته باشید که برای سالیان متمادی برای شما دوام بیاورد و از آنجایی که هنوز دندان طبیعی شماست، هیچ نگهداری اضافی از این دندان نخواهید داشت. از تمیز نگه داشتن آن
مدیریت آسیب های دندانی و تروما

آسیب های تروماتیک دندانی اغلب در تصادفات یا آسیب های مربوط به ورزش رخ می دهد. صدمات وارده به دهان می‌تواند باعث شکستن دندان‌ها یا فشار دادن و خارج شدن از حفره دندان شود. این نوع آسیب‌ها، ترومای دندان نامیده می‌شوند و اغلب برای مراقبت‌های مداوم و بررسی توسط متخصص ریشه دندان ارجاع داده می‌شوند.

اگر دندان های آسیب دیده درمان نشوند، ممکن است عوارض مختلفی ایجاد شود. این عوارض می تواند شامل موارد زیر باشد، اما محدود به آنها نیست:

     عفونت دندان
     عفونت سیستم ریشه یا بافت اطراف
     بهداشت نامناسب به دلیل ناتوانی در تمیز کردن صحیح دندان از جا افتاده و لثه
     از دست دادن دندان

هر گونه آسیب دندانی، حتی اگر به ظاهر خفیف باشد، نیاز به معاینه فوری توسط دندانپزشک یا متخصص ریشه دارد. گاهی اوقات، دندان‌های مجاور آسیب اضافی و غیرقابل توجهی را متحمل می‌شوند که تنها با معاینه کامل دندان تشخیص داده می‌شود.

  • Mina Fahimi