Dorehami

اینجا همه دور همیم 😍🤗

Dorehami

اینجا همه دور همیم 😍🤗

  • ۰
  • ۰

بهترین برند ایمپلنت چیست؟

یکی از سئوالات رایج در رابطه با ایمپلنت که بسیاری از مراجعین میپرسند این است که کدام برند ایمپلنت بهتر است؟ و علت تفاوت قیمتهای ایمپلنت بر چه اساسی هست؟

ایمپلنت Strumann

در ابتدا باید عرض کنم که جنس ایمپلنت از تیتانیوم خالص و یا آلیاژ تیتانیوم هست و فرآیند ساخت بسیار پیچیده ای دارد که هر چه کیفیت تیتانیوم ایمپلنت و کیفیت ساخت و طراحی سطح ایمپلنت بهتر باشد ، ایمپلنت بهتری ساخته می شود و در نتیجه قیمت هم بالا تر میرود. (شرکت های صاحب سبک و معروف دنیا اینگونه هستند )

در دنیا کشورهای صاحب سبک در ایمپلنت عبارتند از : آمریکا ، سوئیس ، آلمان ، ایتالیا و فرانسه و در ایمپلنت های درجه ۲ و اقتصادی کره جنوبی و ‌‌‌...

نکته بسیار مهم این است که امروز کیفیت ایمپلنت زیاد وابسته به اسم کشور تولید کننده نمی باشد و ما باید به برند ایمپلنت توجه کنیم.

بهترین برندهای ایمپلنت دنیا که درجه یک دنیا هستند و بیشتر ایمپلنت های دنیا از روی این برندها کپی میشوند عبارتند از :

1: ITI Strumann سوئیس

2: kontact Biotech فرانسه

3: Zimmer Biomet آمریکا

3: AStra Bioear سوئد

4: xive آلمان

5:Biomet 3i آمریکا

بهترین مواد ایمپلنت دندان کدام است؟

برای سالهای متمادی ، تقریباً تمام ایمپلنت های دندان از ماده ای به نام تیتانیوم ساخته می شد. اما با پیشرفت تکنولوژی ، اکنون ایمپلنت دندان از مواد مختلف ساخته می شود. امروزه مواد ایمپلنت دندان می تواند از تیتانیوم یا زیرکونیوم باشد. آنها باید محکم و مقاوم باشند. استحکام مواد ایمپلنت دندان و طراحی آن باید با خاصیت بدنی سازگار باشد.

سه نوع ایمپلنت بر اساس روش کاشت:

ایمپلنت برسازی درون کاشتی: در این نوع ایمپلنت از یک نوع قالب فلزی استفاده می‌شود که در زیر بافت لثه قرار می‌گیرد و به استخوان فک متصل می‌شود تا دندان بتواند روی آن قرار بگیرد. این روش بیشتر برای کسانی که مشکل حداقل ارتفاع استخوان فکی دارند و یا کسانی که نمی‌توانند از دندان‌های مصنوعی معمول استفاده کنند، به کار می‌رود.

ایمپلنت فرورونده: این روش معمول‌ترین نوع ایمپلنت است. این نوع کاشت به شکل پیچ در داخل استخوان فک قرار می‌گیرد و دارای طول و عرض متفاوتی هستند که با توجه به شرایط بیمار انتخاب می‌شود. روی هر کدام از این کاشت‌ها می‌توان یک یا چند دندان قرار داد.

ایمپلنت دارای چهارچوب راموس: این نوع ایمپلنت برای بیمارانی به کار می‌رود که دارای استخوان فکی ضعیف در فک پایین هستند و قابلیت انجام ایمپلنت ریشه‌ای را ندارند. ایمپلنت دارای چهارچوب راموس در انتها و گوشه عقب استخوان فک در دهان قرار می‌گیرد. پس از ترمیم بافت لثه، یک میله فلزی در اطراف بالای لثه مشاهده می‌شود که دندان‌های مصنوعی متناسب با آن ساخته شده و روی آن قرار می‌گیرند. این روش استخوان فک را تقویت و تثبیت کرده و از بروز شکستگی در آن جلوگیری می‌کند.

روش درمانی All-on-4:

All-on-4 روش دیگری برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته در فک بالا یا پایین می‌باشد. در این روش 4 ایمپلنت با توجه به تشخیص دندانپزشک در محل مناسب از استخوان فک گذاشته می‌شود و سپس پرتز ثابت روی آنها قرار می‌گیرد. همچنین این روش برای کسانی که تعداد دندان‌هایی که از دست داده‌اند زیاد است، بسیار مناسب می‌باشد. بعد از قرارگیری چهار ایمپلنت مخصوص دندان‌های مصنوعی موقت روی آنها قرار می‌گیرد. این کار معمولا در یک روز انجام می‌شود. شما باید از رژیم غذایی صحیح بعد از انجام این کار پیروی کنید تا زمانی که بافت لثه‌ای بهبود یابد و ایمپلنت‌ها به استخوان فک جوش بخورند. بعد از شش ماه، دندان‌های مصنوعی دائمی جایگزین دندان‌های موقت شده و می‌توانید دوباره از رژیم غذایی همیشگی خود استفاده کنید.

ایمپلنت کره ای بهتر است یا ایمپلنت آمریکایی؟

مارک های مختلفی از ایمپلنت دندان بصورت تجاری وجود دارد. احتمالاً بیش از 100 مارک مختلف از شرکت های مختلف. ایمپلنت هایی از اروپا ، آمریکا ، کره جنوبی ، چین و غیره . ایمپلنت های متداول در ایران بیشتر از اروپا ، ایالات متحده و در سال های اخیر کره جنوبی است. ایمپلنت های کره ای از قیمت مناسب تری برخوردار هستند. با این حال ، سوال مهم این است که آیا از نظر میزان موفقیت و ایمنی برای بیمار تفاوت دارد. جواب کوتاه، نه است.

 تفاوت بین قیمت های ایمپلنت های آمریکایی، کره ای ، سوئیسی و سایر برندها، ناشی از نام برندهاست و  تفاوتی از نظر کیفیت بین آنها وجود ندارد.

  • ۰۰/۰۱/۰۵
  • Mina Fahimi

نظرات (۱)

مرسی برای سایت خوبتون

امیدوارم موفق باشید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی